Sport

Elvesztette vezérét a Fehérvár

Tokaji Viktor (tokaji viktor)
Tokaji Viktor (tokaji viktor)

A Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapata kettős győzelemmel hódította el a Szuperkupát a Dab. Docler ellen, ugyanakkor Tokaji Viktor, a csapat kulcsembere az egész szezonra kidőlt.

Marty Rajmond, a fehérváriak szakvezetője kiborult, bírálta a dunaújvárosiakat, ugyanis véleménye szerint nagyon tisztátalanul játszottak, ezért sérülhettek meg többen is csapatából.

Tokaji Viktor ujjtörést szenvedett el, az ő klubszezonjának már lőttek, talán az április vb-n már játszhat, míg Adam Noglich könnyebben megúszta, neki a vállában szakadt el egy izom, de jövő héten már edzésbe is állhat.

„Sajnos ez is olyan eset volt, amikor az ellenfél túlságosan vehemensen érkezett; a kapitányunk azt mondta, olyan szituációban ütközték le, amikor nem volt ott a korong, és nem készülhetett fel az ütközésre. A sportban ilyen is előfordul, a DAB nem marasztalható el azért, mert mindenáron nyerni akart, presztízsszempontból fontos volt számára a meccs” – mondta a feol.hu-nak Ocskay Gábor, a Fehérvár szakigazgatója Tokajiról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik