Sport

Jennings és társai elbántak a San Antonióval

Tony Parker (tony parker, )
Tony Parker (tony parker, )

A Detroit Pistons mindvégig irányítva a mérkőzést 109-100-ra győzte le a San Antonio Spurst az NBA legutóbbi játéknapján.

A hazaiak legjobbja Jennings volt a maga 21 pontjával és 6 asszisztjával. A Pistons első győzelmét aratta John Loyer menedzserrel, aki Mo Cheeks menesztése után vette át a gárdát ideiglenesen még vasárnap.

A denveriek húsz ponttal is vezettek a meccs során, Tony Parkerék pedig ugyan próbáltak kapaszkodni, nagyon későn eszméltek, fordítani nem volt esélyük.

Fotó: Europress fotóügynökség

A Pistons a győzelemmel közelebb került a playoffot jelentő nyolcadik helyhez, ám féltávnál nincsenek könnyű helyzetben. A Spurs folytatja az idegenbeli meccsek sorozatát, összesen kilenc összecsapást vívnak meg saját pályájukon kívül zsinórban, ebből már ötöt le is tudtak, melyeken három győzelem és két vereség a mérlegük.

A ligaelső Indiana a Denver elleni sikerrel javította győzelmi mutatóját 40/11-re, illetve hazai mutatóját 25/2-re, a sereghajtó Milwaukee pedig a Bostontól elszenvedett vereséggel rontotta mérlegét 9/42-re.

Eredmények – NBA

Golden State Warriors-Philadelphia 76ers 123-80
Indiana Pacers–Denver Nuggets 119–80
Toronto Raptors–New Orleans Pelicans 108–101
Detroit Pistons–San Antonio Spurs 109–100
Milwaukee Bucks–Boston Celtics 86–102
Minnesota Timberwolves–Houston Rockets 89–107

Ajánlott videó

Olvasói sztorik