Sport

Arabok menthetik meg a szegedi pólósokat?

Már jelentkeztek is a játékosokért azután, hogy kiderült, szponzor nélkül maradt a csapat.

Az A-Híd Zrt. tulajdonosa, Apáthy Endre hétfőn, február 10-én délelőtt értesítette a háromszoros magyarkupa-győztes együttes vezetését, hogy gazdasági okok miatt nem tudja a továbbiakban finanszírozni a csapatot. Cserhalmi Julianna, a Szeged VE elnök asszonya azt mondta: Egy a feladatunk most, hogy megteremtsük a megfelelő anyagi hátteret. Nyilvánvaló, hogy a nevünkben a továbbiakban nem szerepel a névadó szponzor,  így egyelőre Szeged VE néven játszunk majd.

Mi lesz a játékosokkal?

Sem Magyarországon, sem pedig Európa más országában nincs átigazolási időszak. A gazdag arab ligákból már most több pólós kapott ajánlatott, de a közelkeleten nem olyan minőségi a szakmai munka, ami a szegedi játékosok számára megfelelne. A csapat tagjai egyelőre bízakodnak, hogy gyorsan találnak támogatót és továbbra is célként tűzték ki maguk elé a bajnoki döntőbe jutást.

Forrás: nemzetisport.hu

Biztosak vagyunk abban, hogy a sportszerető szegedi vállalkozói körből támogatókra találunk és ezt az értéket megőrizhetjük. Már több céggel felvettük a kapcsolatot, így bizakodva tekintünk a jövő elé – mondta Cserhalmi Julianna.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik