Sport

Grúz ellenféllel bokszol Bedák is

bedak-zsolt(960x640).jpg (bedák zsolt, )
bedak-zsolt(960x640).jpg (bedák zsolt, )

Bedák Zsolt vetélytársa Tbilisiből érkezik Giorgi Gachechiladze személyébenmárcius 8-án, a kecskeméti Ferobox Event bokszgálára. A tét ráadásul nem akármi lesz, mint a WBO kispehelysúlyú Európa-bajnoki címe.

A kecskeméti gálán nagy valószínűséggel szorítóba lép a cirkálósúlyban ex-világbajnok, Juan Carlos Gomez is, hogy megküzdjön a WBC és WBO nemzetközi bajnoki övéért.

Gomez annak idején ugyanúgy az Universum kötelékébe tartozott, mint „Madár” vagy éppen Bedák és mindhármukat a világhírű német edző, Fritz Sdunek készíti fel a gálára, aki ettől a héttől már Magyarországon tartózkodik.

Fotó: Felix Promotion

Bedák a profik között 19 győzelemmel és egy vereséggel áll, míg riválisa 13 siker mellett kilencszer kikapott és egyszer döntetlent ért el. A főmérkőzést Erdei Zsolt Salva Jomardasvili ellen vívja majd a WBO félnehézsúlyú Eb-címéért.

A Messzi István Sportcsarnokban rendezendő gála programja tehát egyre színvonalasabbnak ígérkezik, érdemes lesz március 8-án Kecskemét felé venni az irányt, vagy éppen az M1-re kapcsolni a televíziót!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik