Sport

Szlovák hokison röhögnek az olimpiai faluban

zdeno chara (zdeno chara, )
zdeno chara (zdeno chara, )

Zdeno Chara, a Boston Bruins és a szlovák hokiválogatott alapembere nem éppen olyan ágyat kapott, mint amilyet szeretett volna.

Szocsiban, a játékok előtt a szervezők biztosítottak mindekit arról, hogy komfortosak lesznek a szállások, mindenki jól érzi majd magát a faluban, remek lesz a hangulat.

Ehhez képest eddig csak negatív véleményeket hallhattunk, hiszen sok helyen nincs wifi, nem működött a fűtés, sárga víz folyik a csapból, feltéve ha nem csak dísznek szerelték fel a csaptelepeket, koedukált szobákban helyezték el a sportolókat. Ám ez mind csak azokra a szállodákra vonatkoznak, melyek időben elkészültek, ugyanis vannak, melyek építését nem fejezték be határidőre a munkások.

Fotó: Europress Fotóügynökség

A szlovák hokiválogott is kapott egy kis ízelítőt a kényelmetlenségekből, ugyanis legjobbjuk, a Boston Bruins csapatkapitánya jóval hosszabb ágyat kért magának a megszokottnál, tekintettel 206 centis magasságára és 117 kilójára.

Azonban ahelyett, hogy valóban egy nagyobb ágyat kapott volna a Stanley Kupát nyerő jégkorongozó, jól kibabráltak vele, és az ágyát egy lábtartóval toldották meg, növelve a “komfortérzetet”.

A szlovákok egyébként február 13-án kezdik a menetelést Szocsiban, akkor az Egyesült Államok legjobbjaival csapnak össze, majd Szlovénia és a házigazda Oroszország ellen meccselnek.

Fotó: Europress Fotóügynökség

Kiegészítésként megjegyeznénk, hogy a kanadai hokisok is hasonló megoldást tapasztalhattak szobáikban, ráadásul a szervezők megpróbáltak három jégkorongozót is egy szobába zsúfolni.

Az alábbi képen pedig Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökének ágyát láthatjuk. Valljuk be, ez sem lehet túl kényelmes.

Fotó: MTI/AP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik