Sport

58 millió forintot nyert a magyar zsugás a PokerStarson

póker (póker)
póker (póker)

Hatalmas összeget kaszált „19Pistike93” a PokerStars TCOOP versenysorozatán. A High Roller tornán a 3. helyig menetelt, ami 253 ezer dollárt, nagyjából 58 millió forintot hozott neki a konyhára.

Vasárnap rendezték a PokerStars TCOOP versenysorozatának utolsó napját, melyen fényes magyar siker született, „19Pistike93” jóvoltából – írja a Poker.hu.

A Turbo Championship of Online Poker, azaz a TCOOP sorozatán vasárnap este 6-kor rajtolt el a 2 100 dollár nevezési díjú High Roller torna. Összesen 1 041-en neveztek a versenyre, amivel több mint kétmillió dolláros nyereményalap jött létre.

A turbó gyorsasággal zajló eseményen, mindössze 4 óra játék után alakult ki a finálé, ahova a magyar „19Pistike93” is bejutott. A döntő asztalon aztán tovább menetelt zsugásunk, és a legjobb háromban is ott lehetett.

Ekkor a még versenyben lévő holland „pokerkluka” és a német „DSminuchlife” mellett játékosunk is belement az alkukötésbe, ami alapján 252 724 dollárt kapott. A győztesnek további húszezer dollárt hagytak bent, de ezt már nem sikerült megszereznie, a dobogó alsó fokára állhatott fel.

Pokerkluka” szerezte meg a bajnoki címet, aki elképesztően nagy összeggel, 284 ezer dollárral gazdagodott, de „19Pistike93” nyereménye is átszámolva több mint 58 millió forintot jelent.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik