Sport

Szkopjéban kapott ki a Veszprém

nagy lászló (nagy lászló, )
nagy lászló (nagy lászló, )

Az MKB-MVM Veszprém férfikézilabda-csapata felkészülési mérkőzésen szenvedett 30-28-as vereséget.

Iman Dzsamali, Nagy László és Chema Rodriguez szállította a magyar bajnoki címvédő góljait a találkozó elején, a Veszprém pedig az első félidő elején több ízben is vezetni tudott. Matjaz Brumen aztán a 16. percben egyenlített, majd innentől kezdve az MKB-MVM-nek kellett szaladnia az eredmény után és ugyan a Vardar hárommal is ellépett, Carlos Ruesga a 29. minutumban egalizált. Így is a Szkopje vonulhatott minimális előnnyel a szünetre (15-14), Nemanja Pribak zárta góllal a félidőt.

A második harminc perc kiegyenlített játékot hozott, majd a játékrész közepe táján a Veszprém már hárommal is vezetett, de visszakapaszkodott, sőt, fordított a macedón gárda. A hajrában aztán már érződött, hogy a hazaiak behúzzák a márkőzést, ugyan Mirsad Terzic révén a magyarok zárták góllal a meccset, de így is 30-28 lett a végeredmény. Nagy László és Dzsamali hat-hat találattal zárt.

A Veszprém szombaton 19 órától a szintén szkopjei Metalurg ellen játszik.

Közben a Cegléd hazai pályán hétgólos különbséggel múlta felül az Orosházát a férfi kézilabda NB I egyetlen pénteki mérkőzésén.

Eredmény – felkészülési mérkőzés

Vardar Szkopje (macedón) – MKB-MVM Veszprém 30-28 (15-14)

NB I.:
Cegléd – Orosháza-Linamar 28-21 (17-9)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik