Sport

Szécsi ötmillió forintot nyert Deauville-ben

póker (póker, )
póker (póker, )

A 2013-as pókervilágbajnok, Szécsi Norbert a 30. helyen végzett az EPT Deauville főversenyén, amiért 16 ezer eurót, nagyjából ötmillió forintot tehetett zsebre.

Bár sokáig nagyon jól állt a szénája Szécsi Norbertnek az EPT Deauville főversenyén, hatalmas balszerencse vetett véget menetelésének – írja a Poker.hu.

Legutóbb arról írtunk, hogy három magyar játékos közelítette meg a fizetős helyeket az European Poker Tour Deauville főversenyén. Szerencsére mindhárman bejutottak a pénzbe, ott viszont Birizdó Istvánnak az 58. hely, Szabó Zoltánnak pedig az 56. hely jelentett a végállomást.

Mindketten 10 790 eurót nyertek, aminél nagyobb összegre pályázott az a Szécsi Norbert, aki a negyedik napra is továbbjutott.

A 2013-ban világbajnoki címet szerzett Szécsi a harmadik helyen várhatta a fontos megmérettetést, ami sajnos nagyon rosszul végződött számára. Peches partiban, nagy balszerencsével távozott, ászpárjával szemben leesett finn ellenfelének a flösse.

Ez a torna legnagyobb kasszáját jelentette, így különösen érzékeny volt a búcsú, de Szécsi úriember módjára viselkedett, kezet fogott ellenfelével, gratulált neki, majd elindult felvenni a 30. helyért járó 16 ezer eurót, nagyjából ötmillió forintot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik