Sport

Őrült fogadás a Super Bowlra

Floyd Mayweather Jr. (floyd mayweather jr., )
Floyd Mayweather Jr. (floyd mayweather jr., )

Floyd Mayweather Jr. állítólag bő 10 millió dollárt tett arra, hogy a Denver Broncos nyeri a Super Bowlt.

Kapcsolódó cikkek

Floyd Mayweather Jr. nem aprózza el. A 36 esztendős ökölvívó – aki öt különböző súlycsoportban összesen nyolc világbajnoki címet szerzett – ismert arról, hogy szeret nagy tételben fogadni sporteseményekre. Kiváló példa erre az a tavalyi eset, amikor is közel 6 millió dollárt tett arra, hogy a Miami Heat kosárlabdacsapata legyőzi a keleti konferencia főcsoportdöntőjének hetedik mérkőzésén az Indiana Pacerst – ez a tippje be is jött, a floridaiak meg sem álltak a bajnoki címig.


Floyd Mayweather Jr. nem ijed meg a nagyobb összeg megjátszásától
Fotó: Twitter

Most, a vasárnapi Super Bowl közeledtével a hírek szerint ismét fogadásra adta a fejét, a tengerentúli szóbeszédek szerint pedig nagyon bízik a Peyton Manning vezette Denver Broncos Seattle Seahawks elleni sikerében, ugyanis nem kevesebb, mint 10,4 millió dollárt, azaz közel 2 és fél milliárd forintot tett fel erre.

Több Las Vegas-i buki is ezt állítja, ugyanakkor többen is kételkednek a hír igazságtartalmában, mivel a Money becenévvel illetett Mayweather előszeretettel osztja meg a Twitter-oldalán a fogadásait, erről azonban nem számolt be a közösségi portálon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik