Sport

Marad a MOL Ligában a Fraditól elzavart hokis

Jere Ölander a HSC Csíkszereda jégkorongcsapatában folytatja pályafutását.

A héten írtunk róla, hogy a jó képességekkel megáldott finn csatár viharos körülmények között távozott a Ferencvárostól, elsősorban a magatartásával akadtak problémák a zöld-fehéreknél. Nos, Jere Ölander a távozása után is okozott fejfájást az FTC-nek, ugyanis pénteken annak ellenére lett HSC Csíkszereda játékosa lett, pedig január 31-én éjfélig a budapestieké a játékjoga.

A Ferencváros a hivatalos honlapján jelentetett meg egy közleményt, melyben leírták, hogy elsőre meglepődtek az átigazolás tényén, azonban a vezetőség úgy döntött, hogy sem a 23 esztendős hokisnak, sem a HSC Csíkszeredának nem akar hátrányt okozni a Ferencváros, így aláírják a szükséges papírokat.

„Az FTC Jégkorongszakosztály teszi ezt mindazok ellenére, hogy a 2013. december 2-i mérkőzésen történt sajnálatos események után a sajtóban is tiltakozó FTC-vezetőkkel szemben a HSC Csíkszereda vezetői méltatlan rágalmakkal éltek, figyelmen kívül hagyva, hogy az FTC vezetői kísérletet tettek a két klub közti viszony rendezésére egy közös sajtónyilatkozat kiadásával” – olvasható a fradi.hu-n.

Jere Ölander akár már pénteken, az Újpest elleni bajnokin jégre léphet új együttesében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik