Sport

Három magyar közel a pénzhez Deauville-ben

kártya póker (póker)
kártya póker (póker)

Az EPT Deauville főversenyének második napján megközelítette a mezőny a fizetős helyeket, amelyben még három magyar játékos található.

Az egyenes kiesés szakasszal és négy magyar játékossal a mezőnyben folytatódott az European Poker Tour Deauville főversenye. Három zsugásunknak sikerült az újabb továbbjutás, akik már mind a fizetős helyekre pályázhatnak – írja a Poker.hu.

400-an ülhettek asztalhoz az EPT Deauville 5 300 eurós főversenyének második a játéknapján. Köztük volta négy magyar játékos – Szécsi Norbert 92 000, Birizdó István 77 600, Sólyom Nándor 75 200, míg Szabó Zoltán 40,000 zsetonnal várta a folytatást az 52 ezres átlag mellett.

Tízórányi pókerezés után a mezőny mindössze 137 főre csökkent, sajnos Sólyom búcsúzni kényszerült ezalatt, a másik három játékosunk reményei viszont továbbra is élnek.

Külön öröm, hogy világbajnokunk, Szécsi a harmadik legtöbb zsetonnal, 386 900-al jutott a harmadik napra, de Szabó 149 ezre és Birizdó 65 ezre is bizakodásra ad okot.

Az élen az olasz Dario Sammartino végzett, 427 ezer zsetonnal, így jelenleg neki van a legtöbb esélye a 614 ezer eurós fődíjra. 95 díjazott hely van, így 42 játékos még pénz nélkül búcsúzik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik