Sport

Elzavarta kezelhetetlen játékosát a Fradi

jegkorong(210x140)(3).jpg (jégkorong, )
jegkorong(210x140)(3).jpg (jégkorong, )

Jere Ölander húzóembere volt a Fradi jégkorongcsapatának, viselkedésével kiharcolta, hogy elküldjék őt a csapattól. A hétvégén lelépett a zöld-fehérek meccséről.

Az egykori finn U18-as válogatott játékos nyáron érkezett a Ferencvároshoz, s remekül játszott eddig a szezonban. Magatartásával azonban problémák akadtak.

Ölander az FTC Dunaújváros elleni találkozója egyik szünetében átöltözött, majd kiosztotta a stábot és a játékosokat. A klub habozás nélkül szerződést bontott vele.

Fotó: dabdocler.hu/Mudra László

“Egy idő után több kárt okozott, mint hasznot .Megengedhetetlen hangot ütött meg a társaival, de inkább az edzőkkel és a játékvezetőkkel szemben, és Dunaújvárosban bekerült az az utolsó csepp a pohárba. Hamar kiderült, hogy az egykor a finn U18-as válogatottban szereplő játékos miért nem jutott magasabbra otthonában a harmadosztályú bajnokságnál” – mondta Pap Gábor, az együttes szakosztályvezetője a borsonline.hu-nak.

A szurkolók elmondása szerint a finn szerette az alkoholt, korábban többször is hangoskodott a szállodában is. Teljesítményére sosem lehetett panasz, a Fradi vezetői szerint, ha lakatot tenne a szájára, akár a német, vagy az osztrák bajnokságban is helye volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik