Sport

Arattak a magyarok az online hétvégén

póker (póker, )
póker (póker, )

Két magyar játékos is kiemelkedően szerepelt az online hétvégén, „Andras Nemeth” 40 ezer dollárt, míg „ShipTheFliip” 50 ezer dollárt kaszált.

Nem tört meg a hagyomány és a magyar játékosok ismét nagy pénzt szakítottak az online póker hétvégén. „Andras Nemeth” és „ShipTheFliip” remek eredményeiknek köszönhetően összesen 90 ezer dollárral tehettek zsebre ketten – írja a Poker.hu.

A nagyobb összeget a fiatal „ShipTheFliip” kaszálta be, aki a PokerStars Sunday 500 versenyén jutott döntő asztalra. 766 játékos között sikerült elérnie a finálét, ahol játékosunk remekül játszott, a párbajba is bejutott.

Ott a costa ricai „FaceStealer” ellen került össze, sajnos hátrányban volt vele szemben, ami nem is változott, az utolsó partiban hatos pár ellen került allin A-Q kombinációval, de nem sikerült javulnia, így a második helyet szerezte meg. Ez 49 790 dollárt eredményezett számára, mely pályafutása második legjobb eredménye.

A másik magyar játékos „Andras Nemeth” volt, aki két versenyen szedte össze 40 ezer dollárnyi nyereményét. Először a Full Tilt Poker 320 dolláros Saturday Six-Max versenyén jutott fináléba, ahol többek közt a világ legjobb online játékosán, a brit Chris „Moormanl” Moorman testén vezetett az út a győzelemig, amiért 12 ezer dollárt ütötte markát.

A másik torna a 635 dolláros Super Sized Sunday volt, amelyen 221 játékost felülmúlva jutott be a párbajba, ahol “Grippolio”-val került össze. A két játékos megegyezett az alkuban, így mindketten 28 ezer dollárt tehettek zsebre.

Két játékosunk 90 ezer dollárt nyert tehát hétvégén, ami átszámolva húszmillió forintnak felel meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik