Sport

Edzőváltás Szentesen

vízilabda (vízilabda)
vízilabda (vízilabda)

A visszafogott teljesítmény miatt megváltak Fülöp Tibor vezetőedzőtől a férfivízilabda ob I.-ben szereplő együttesnél.

A szentesi legénység szombaton hazai környezetben fogadta a címvédő Eger gárdáját és ugyan a papírforma vendégsikert vetített előre, az 5-17-es végeredmény talán még a csongrádi együttesért szorítókat is sokkolta. 16 fordulót követően így továbbra is az utolsó előtti a Valdor Szentes, két győzelem és egy döntetlen mellett már 13 vereséget szenvedett el a gárda.

Ugyan a közelmúltban egy elnökségi ülésen megerősítették a pozíciójában Fülöp Tibor vezetőedzőt, Magyar József egyesületi elnök úgy döntött, hogy megköszöni a szakember eddigi munkáját. Az egri vereség alkalmával már korábbi segítője, Matajsz Márk dirigálta a csapatot, a szezon végéig őt bízták meg a Szentes irányításával.

„Meglepetésként értek a történtek, nagy a kihívás, a célok változatlanok, vagyis a bennmaradás kiharcolása a cél. A keret is változatlan, a visszatért Szabó Zolival erősödtünk. Bízom benne, hogy jövőre is első osztályú együttese lesz Szentesnek. Hiszek a csapatban, az kell, hogy a srácok is higgyenek magukban! Jó meccsek, győzelmek, önbizalom kell ahhoz, hogy a rájátszásban a riválisainkkal szemben kiharcolhassuk a bennmaradást” – mondta Matajsz a delmagyar.hu-nak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik