Sport

A segélyhívót tárcsázta, mert kikaptak kedvencei

manchester united (manchester united, )
manchester united (manchester united, )

A Manchester United büntetőpárbajban maradt alul a Sunderland ellen az Angol Ligakupa elődöntőjében kedd este. A Vörös Ördögök egyik szurkolója a rendőrséget hívta, hogy Sir Alex Fergusonnal, az együttes korábbi menedzserével beszélhessen.

A manchesteri rendőrség a hivatalos Facebook-oldalán posztolta a hírt, ezzel felhívva a figyelmet arra, hogy a segélyhívó csak komoly problémák esetén kereshető.

“Kedden este körülbelől este 10 óra 30 perckor egy részeg drukker telefonált nekünk azzal az indokkal, hogy szeretne beszélni Sir Alex Fergusonnal a Manchester United kupából való kieséséről. Érthető a szurkolók dühe, ha kikap csapatuk, de megjegyezzük, hogy a segélyhívó csak vészhelyzet esetén tárcsázandó, a nem sürgős eseteknél nem a mi számunkat kell hívni” – olvasható a rendőrség írása a legnagyobb közösségi oldalon.

Nem ez volt az első eset, hogy egy fanatikus a rendőrségen jelentette a problémáját: tavaly a United Real Madrid elleni BL-találkozója után Nani kiállítása miatt kereste fel a hatóságot egy feszült rajongó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik