Sport

Hatodik Suzuki Kupa

Patinás fővárosi klubok csapatai is indulnak Esztergomban a teremtornán.

Kapcsolódó cikkek

A hatodik Suzuki Futsal Cup U-15 Nemzetközi Utánpótlás tornát vasárnap rendezik a Pézsa Tibor Sportcsarnokban. A kupán olyan klubok is képviselik magukat, mint az Újpest, az MTK vagy a Vasas. A téli teremtornát az Esztergomi Futball Club szervezi a Magyar Suzuki Zrt. támogatásával. A rendezvényen tíz csapat vesz részt, amelyet a szervezők sorsolással két csoportba osztottak be.

Csoportbeosztás

“A” csoport: FC Esztergom, Puskás Akadémia, Dunaújváros PASE, Duslo Sala, Zeliezovce

“B” csoport: Vasas Akadémia,  MTK, Újpest, Lábatlan, Komarno

Versengő csapatok

Idén a tavalyi kupagyőztes és egyben házigazda FC Esztergom mellett a Puskás Akadémia, a Vasas Akadémia, az MTK Hungária FC, az Újpest FC, a Dunaújváros, a Lábatlan, a Komarno, a Duslo Sala és a Zeliezovce csapatai versenyeznek a díszes serlegért. Kiemelt a helyi csapat a kupagyőzelem miatt és a mezőnyből első helyre rangsorolt Vasas Akadémia korosztályos csapata, mert vezeti az első osztályt. A többi csapatot pedig a szervezők kisorsolták a fent említett két együttes neve mellé.

 

A torna U15-ös korosztályra van kiírva, ezúttal az 1999-es és fiatalabb születésű labdarúgók mutathatják meg a városi sportcsarnokban a tudásukat. A csapatok összetételét ismerjék meg az esztergomi klub oldalán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik