Sport

Három gyilkossággal vádolják az NFL-est

aaron hernandez (aaron hernadez)
aaron hernandez (aaron hernadez)

Aaront Hernandezt eddig csak egy gyilkossággal hozták összefügésbe. Most már szorul a hurok.

A New England Patriots korábbi amerikaifoci-játékosát még nyáron tartóztatta le a rendőrség, ugyanis Odin Lloyd meggyilkolásának ügyében az első számú gyanúsított Hernandez volt.

Korábban is lehetett hallani olyan pletykákat, hogy a kiváló tight end azért lőtte le Lloydot, mivel tudta, hogy Hernandez érintett volt egy 2012-es kettős gyilkosságban is. Ez a verzió egyre hihetőbb, ugyanis a rendőrség házkutatási parancsot kért arra hivatkozva, hogy a bostoni esetben szintén Hernandez húzta meg a ravaszt.

Fotó: Europress

A két férfit az autójukban lőtték le. A hírek szerint Hernandez társaságával szólalkoztak össze, ezért ölték meg őket. Ezt a sztorit erősíti meg az is, hogy a biztonsági kamerák felvételén jól látható, ahogy Hernandez az autójával körözve megvárta, amíg a két áldozat elindul hazafelé. Az érintett autót, amit a tettesek használtak, később megtalálták az amerikaifocista nagybátyjánál.

A Patriots korábbi játékosának helyzetét tovább rontja, hogy egy biztonsági őr névtelenül tett bejelentést a rendőrségen, miszerint a Lloyd-gyilkosság és a kettős emberölés összefügg egymással, mivel kihallgatott egy beszélgetést egy szórakozóhelyen, ami ezt támasztja alá. Aaron Hernandezt így akár hármas gyilkossággal is megvádolhatják.

A Patriots 81-esét a klub az őrizetbevétel után azonnal kirúgta, míg a liga (NFL) megtiltotta a stadionokban a Hernandez-mezek viselését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik