Sport

Feltörték a Fradi autóbuszát Romániában

jegkorong(210x140)(3).jpg (jégkorong, )
jegkorong(210x140)(3).jpg (jégkorong, )

A Ferencváros jégkorongcsapata vasárnap a Csíkszereda otthonában vendégeskedett. Az éjszaka folyamán ismeretlen tettesek gázolajat akartak lopni, valamint elvitték a csapat szerszámos ládáját is a buszról.

Az FTC Jégkorong Szakoszályának hivatalos Facebook-oldala szomorú hírekről számolt be a mai nap folyamán.

A zöld-fehéreket szállító autóbuszt 11 óra körül feltörték a szállónál, s bár sikerült megakadályozni az elkövetőket, hogy nagyobb kárt okozzanak, de a Fradinál letettek a további nyomozásról.

Fotó: Facebook

“Sajnálatos eseményekről kell beszámolnunk, melyek megtörténtére egyszerűen nincs magyarázat.

A tegnap esti Csíkszeredai mérkőzésen azt tapasztaltuk, hogy a biztonsági intézkedés elég jó volt, bár nem tudjuk, hogy a liga által kiszabott büntetési tételeket miért nem tartják be a Csíkszeredaiak. A liga ülésen reméljük szó esik erről.

Tegnap este a Csíkszeredai mérkőzés után kb 11 tájban már a szállónál feltörték a csapatunk autóbuszát, gázolajat akartak lopni, valamint elvitték a buszban lévő szerszámos ládát. Szerencsére megzavarták Őket a tevékenységükben, így nem lett nagyobb kár. A rendőrség ugyan kint volt, majd kijelentették, hogy a nyomozás során jó párszor ki kell majd jönni a busszal Csíkszeredába, így letettünk a továbbiakról.

A mai nap során történt események, hogy 10 ferencvárosi szurkolót minden előzetes indok nélkül Brassóba érkezésükkor a rendőrösre bevittek a vonatállomásról. Rabosították Őket ( útlevél elvétel, fénykép készítés ), majd kiengedésük óta folyamatos rendőri kíséret mellett tartják, követik őket. A szurkolók úgy döntöttek hazajönnek nem maradnak Brassóban. A csapat vezetése jelezte a Csíkszeredai konzulnak az eljárást” – olvasható az együttes közösségi oldalán.

A meccset egyébként ráadásul a Ferencváros úgy vesztette el büntetőkkel, hogy a második harmadban még a magyar gárda vezetett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik