Sport

Nem osztottak lapot a címvédőnek New Yorkban

Carmelo-Anthony(650x433)(1).jpg (carmelo anthony, )
Carmelo-Anthony(650x433)(1).jpg (carmelo anthony, )

Az egyre jobb formát mutató Knicks kosárlabdacsapata hazai környezetben győzte le a Miami Heatet az NBA legutóbbi játéknapján.

Ugyan a szezon elején sokan csóválták a fejüket annak láttán, hogy a liga tehetősebb csapatai közé tartozó New York Knicks – annak ellenére, hogy nagy terveket szövöget – sorra bukta el a meccseit, ám Carmelo Anthonyék így 2014 elején elkezdtek életjeleket mutatni.

Magyar idő szerint péntek hajnalban a címvédő Miami Heat látogatott el a Nagy Almába és ugyan a félidőben még vezetett öt ponttal, végül egy sima, 102-92-es vereségbe szaladt bele, a floridaiak ráadásul a meccs végén inkább csak a reklamálásukkal hívták fel magukra a figyelmet. LeBron James – aki 800. meccsét játszotta az NBA-ben – a vendégektől 32 pontig jutott, hazai oldalon Anthony 29-cel zárt. Ez volt a Knicks zsinórban harmadik győzelme és ugyan a 13-22-es mérleg nem túl veretes, az idén elég rémisztő (értsd: gyenge) képet mutató keleti konferenciában még így is versenyben a rájátszásért.


New Yorkban Carmelo Anthony mutatja az utat
Fotó: Europress

Rendeztek egy nyugati rangadót is a játéknapon, melyen 2012 nagydöntőse, az Oklahoma City Thunder látogatott Denverbe. Ugyan ezúttal is Kevin Durant, a liga fiatal szupersztárja volt a mezőny legeredményesebb játékosa a maga 30 pontjával, a hazaiak nyertek 101-88-ra úgy, hogy a negyedik negyedet 22-12-re elbukták. Ez volt a coloradóiak negyedik győzelme egyhuzamban.

Eredmények – NBA, alapszakasz

New York Knicks–Miami Heat 102–92
Denver Nuggets–Oklahoma City Thunder 101–88

Videó – A Knicks győzelme:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik