Sport

Magasan repülnek a Kacsák

anaheim ducks, ryan getzlaf (anaheim ducks, ryan getzlaf)
anaheim ducks, ryan getzlaf (anaheim ducks, ryan getzlaf)

Az Anaheim Ducks jégkorongcsapata zsinórban ötödik mérkőzését is megnyerte a tengerentúli bajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján.

A kaliforniai együttes igen jó szezont produkál eddig és nagyon úgy fest, hogy egy darabig még kitart a Kacsák lendülete, ugyanis magyar idő szerint pénteken hajnalban a Nahsville sem tudta megállítani a ligaelső Anaheimet. Pedig a Predators közel jár a bravúrhoz, ugyanis 2-0-ra és 3-2-re is vezettek a hazaiak, de a vendégek mind a kétszer egyenlítettek, majd az örökifjú, immáron ötödik olimpiájára készülő (!) Teemu Selanne révén a győztes találatot is bevitték már a második harmadban, 4-3-ra nyert az Anaheim, amely ötmeccses győzelmi szériában van és négy ponttal vezeti a ligát.


Corey Perry is góllal vette ki a részét az újabb sikerből
Fotó: Europress

Ott lohol ugyanakkor a Ducks nyakában a St. Louis Blues, amely még jobb formában van, a Calgary Flames elleni már sorozatban a hetedik sikere volt a Muzsikusoknak, akik a péntek hajnali meccset egy laza 5-0-val tudták le.

A Carolina Hurricanes is folytatta jó szériáját, a Toronto Maple Leafs elleni sorozatban az ötödik győzelme volt az együttesnek, így rájátszást érő helyre ért oda a gárda. A szezonból ugyanakkor még sok van hátra.

A játéknap legkevesebb gólt hozó mérkőzésén a New Jersey Devils 1-0-ra verte a Dallas Starst, a meccs egyetlen gólját Michael Ryder jegyezte.

Eredmények – NHL, alapszakasz

Buffalo Sabres-Florida Panthers 1-2, szétlövés után
New Jersey Devils-Dallas Stars 1-0
Carolina Hurricanes-Toronto Maple Leafs 6-1
Tampa Bay Lightning-Washington Capitals 3-4
Nashville Predators-Anaheim Ducks 3-4
Calgary Flames-St. Louis Blues 0-5
Phoenix Coyotes-Minnesota Wild 1-4
Los Angeles Kings-Boston Bruins 4-2
San Jose Sharks-Detroit Red Wings 4-1

Videó – Az Anaheim újabb győzelme:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik