Sport

Német győzelemmel kezdődött a PCA a Bahamákon

Bahamák, Atlantis Hotel (Bahamák Atlantis Hotel)
Bahamák, Atlantis Hotel (Bahamák Atlantis Hotel)

Három nap küzdelmet követően a fiatal német Fabian Quoss szerezte meg a bajnoki címet a Bahamákon rendezett PCA Super High Roller versenyén.

A szokásokhoz híven ismét német játékos aratta le a babérokat egy High Roller tornán, most a PCA 100 ezer dolláros Super High Rollerén került német kézbe a bajnoki cím – írja a Poker.hu.

Az elmúlt két évben jelenlévő német dominancia a high roller versenyeken nem tört meg a PokerStars Caribbean Adventure Super High Rollerén sem.

Több mint ötven játékos ült asztalokhoz a százezer dollár nevezési díjú szuperversenyen, amivel 5 433 120 dollár lett a nyereményalap, és amit mindössze nyolc fő között osztottak szét.

A tornán olyan neves játékosok vettek részt, mint Daniel Negreanu, Bertrand Grospellier, Scott Seiver, Steve O’Dwyer, Jonathan Duhamel, Vanessa Selbst, Jason Mercier vagy John Juanda.

Közülük azonban csak Selbst kisasszony jutott döntőbe, ő viszont a második legtöbb zsetonnal. Rajta kívül még Mike McDonald, Fabian Quoss, Antonio Esfandiari, Dan Shak, Matt Glantz, Ole Schemion és Tony Gregg lehettek ott.

Végül a negyedik helyről rajtoló Quoss szerezte meg a bajnok címet, aki folytatta a hagyományokat, és Németországnak szállított egy újabb High Roller bajnoki címet, elorozva a győzelmet öt amerikai és egy kanadai orra elől.

Quoss 1,6 millió dollárt nyert, a második helyen végző Shak 1,2 millióval, míg a harmadik pozícióban végző Selbst is 760 ezer dollárral gazdagodott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik