Sport

Elázott a Philly a triplaesőben

Kevin Love (kevin love, )
Kevin Love (kevin love, )

A Minnesota Timberwolves kosárlabdacsapata magabiztosan nyert a Philadelphia 76ers ellen az NBA-ben.

A hazaiak gyakorlatilag semmilyen téren nem tudták felvenni a versenyt ellenfelükkel, a Minny már a félidőben 70-54-re vezetett. Kevin Love-ék azért a harmadik negyedben is gondoskodtak róla, hogy ne forogjon veszélyben a győzelmük, ezt a tizenkét percet 15 ponttal nyerték meg, így végül elég sima, 126-95-ös győzelmet arattak.

A Minnesota Timberwolvesból hét játékos jutott legalább tíz pontig, a prímet a 26 egységgel záró Kevin Love vitte. A vendégek egyik legnagyobb fegyvere a hárompontos volt, a Minnesota ugyanis 26 triplakísérletéből 16-ot is értékesített, ami 61,5 százalékos hatékonyságnak felel meg.


Kevin Love, ha egyszer beindul…
Fotó: AFP

A játéknap másik két mérkőzésén hazai sikerek születtek: a Los Angeles Clippers a sérült Chris Paul távollétében is elbánt a több sebből vérző Orlando Magickel, míg a Brooklyn Nets az Atlanta Hawks orra alá tört borsot.

A nap legnagyobb híre pályán kívülről származik, ugyanis a Cleveland Cavaliers és a Chicago Bulls egy nagy volumenű cserét hajtott végre. A magyar idő szerint kedd korai reggeli üzlet következtében a porcelántérdű center, Andrew Bynum három jövőbeni draftcetlivel karöltve költözik át a Szeles városba, az ellenérték az All Star kiscsatár, Luol Deng.

Eredmények – NBA, alapszakasz

Philadelphia 76ers-Minnesota Timberwolves 95-126 
Brooklyn Nets-Atlanta Hawks 91-86  
Los Angeles Clippers-Orlando Magic 101-81

Videó – A Minnesota győzelme:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik