Sport

Megint elhasalt a Volán

A SAPA Fehérvár AV19 (sapa fehervar av19, )
A SAPA Fehérvár AV19 (sapa fehervar av19, )

A Sapa Fehérvár AV19 csapata hosszabbításos vereséget szenvedett a Znojmótól pénteken az osztrák jégkorongligában (EBEL).

A székesfehérvári csapat szerdán, idegenben a rendes játékidőben kapott ki egy góllal a cseh együttestől. Ezúttal, hazai környezetben fogadta a Sapa a Znojmót, így volt esély a győzelemre.

Azonban hiába vezetett a 24. percben már 3-1-re is a fehérvári alakulat, a vendégek gyorsan egalizáltak. Az utolsó etap előtt Szirányi Bence, a harmadik gól szerzője így nyilatkozott:

Fotó: MTI

“Nem szabad leeresztenünk, mert nagyon nyom a Znojmo. Taktikusan kell játszanunk, többet korcsolyáznunk, hogy ne csináljunk hülye kiállításokat és akkor megnyerhetjük a mérkőzést” – utalva arra, hogy a Volán idén már többször eljátszotta azt, hogy kiengedte a kezéből a szinte már megnyert találkozót.

Az utolsó játékrészben viszont már nem született újabb gól, így következettt a hosszabbítás. A ráadásban a Znojmónak jött ki jobban a lépés, Boruta ugyanis három perc alatt döntött és megnyerte az összecsapást a cseh csapatnak.

Eredmény – EBEL, alapszakasz

Sapa Fehérvár AV19-Znojmo (cseh) 3-4 (1-0, 2-3, 0-0, 0-1) – hosszabbítás után
gól: Naglich (15.), Srauer (21.), Szirányi (24.), illetve Podesva (21.), Pucher (34.), Jiránek (35.), Boruta (63.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik