Sport

Újra van csapata az NFL magyarjának

meskó zoltán (meskó zoltán, )
meskó zoltán (meskó zoltán, )

A rájátszásban érdekelt Cincinnati Bengals leigazolta az erdélyi születésű puntert, Meskó Zoltánt.

Meskót, aki 2012-ben hazánkban járt, a New England Patriots szerezte meg a játékosbörzén (draft), és újonc szezonjában szép mutatókat hozott össze. Azonban az előző szezon már sokkal gyengébbre sikeredett, teljesítménye elmaradt a várt szinttől, így az előszezon során kirakta őt a keretből a bostoni alakulat.


Fotó: steelers.com

Nem sokkal később lecsapott rá a Pittsburgh Steelers, de a sárga-feketéknél is hullámzó teljesítménnyel rúgta a labdát, ezért onnan is mennie kellett, október 30-a óta pedig szabadügynökként várta, hogy újra lehetőséget kapjon.

A Cincinnati pedig meg is adta ezt Meskónak, ugyanis a rájátszás kezdete előtt néhány nappal leigazolták. A Bengals kezdő puntere hetekkel ezelőtt szenvedett súlyos állkapocs- és csigolyatörést, a helyére beugró Shawn Powell pedig nem volt elég jó a Bengalsnak.

Azért Meskót választották Cincinnatiben, mivel már van playoff tapasztalata, és erre most nagy szükség lesz a San Diego Chargers elleni első meccsen. Titokban pedig hosszú távú célokat szövögetnek a klub vezetői, hiszen ha nyernének, utána épp a Patriotsszal mérnék össze erejüket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik