Sport

Tomori és Görbicz is az év legjobbja lehet

Görbicz Anita (görbicz anita, )
Görbicz Anita (görbicz anita, )

Egy kézilabdára szakosodott honlapon lehet voksolni 2013 legjobbjaira. Magyarországot ketten, a Győri Audi ETO-t öten képviselik.


Görbicz Anita neve is ott van a jelöltek közt
Fotó: MTI

A handball-planet.com oldal már harmadik alkalommal szavaztatja meg a közvéleményt arról, hogy ki is legyen az év legjobbja. A kézilabdázókra posztonkénti lebontásban lehet voksolni, a Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO-t öt játékos is képviseli – az egyikük Görbicz Anita.

Még egy magyar kézist lehet találni a listán, méghozzá Tomori Zsuzsannát, aki 2012-ben elnyerte a rangos kitüntetést, aki a közel 13 ezer szavazatból több mint 7 ezret zsebelt be. 2011-ben a norvég Heidi Löke végzett az élen.

Mint ismert, a két magyar játékos nemrég még a Szerbiában zajló női kézilabda-világbajnokságon vitézkedett, ám a magyar válogatott szerdán egy rendkívül drámai csatában, kétszeri hosszabbítást követően alulmaradt Brazíliával szemben a negyeddöntőben, így véget ért számára a torna.

Itt lehet szavazni!

Rájuk lehet szavazni

Kapusok: Katrine Lunde Haraldsen (norvég, Győri ETO), Bárbara Arenhart (brazil, Hypo), Clara Wöltering (német, Buducsnoszt Podgorica)

Balszélsők: Siraba Dembélé (francia, Vardar Szkopje), Camilla Herrem (norvég, Byasen), Ann Grete Nörgaard (dán, Tvis Holstebro)

Balátlövők: Sanja Damnjanovic (szerb, Viborg), Tomori Zsuzsanna (magyar, FTC), Eduarda Amorim (brazil, Győri ETO)

Irányítók: Görbicz Antia (magyar, Győri ETO), Andrea Lekic (szerb, Vardar Szkopje), Milena Knezevic (montenegrói, Buducsnoszt Podgorica)

Jobbátlövők: Katarina Bulatovic (Győri ETO), Susan Müller (német, Leipzig), Louise Burgaard (dán, Viborg)

Jobbszélsők: Alexandra Nascimiento (brazil, Hypo), Nora Mörk (norvég, Larvik), Jovanka Radicsevic (montenegrói, Vardar Szkopje)

Beállók: Heidi Löke (norvég, Győri ETO), Begona Fernández (spanyol, Vardar Szkopje), Dragana Cvijic (szerb, Buducsnoszt Podgorica)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik