Sport

Gönczőé az utolsó magyar helyezés a Prágai Pókerfeszten

Poker(960x640)(12).jpg (póker)
Poker(960x640)(12).jpg (póker)

A végéhez közeledik a Prágai Pókerfesztivál, a World Poker Tour állomáson Göncző Zoltán révén egy helyezést csíptünk még meg.

Három magyar játékosnak volt még esélye egy kiemelkedő eredményre a Prágai Pókerfeszten, ami végül csak Göncő Zoltánnak jött össze félig, a WPT Prága főversenyén hatezer eurót nyert – írja a Poker.hu.

Összesen 306 játékos vágott neki a küzdelmeknek a World Poker Tour Prága 3 300 eurós főversenyén. A mezőnyben akadtak magyar játékosok is, közülük hárman vették sikerrel az akadályokat a selejtezőben.

Bézsenyi László, Boros Péter és Göncző Zoltán lehetett ott az egyenes kieséses szakaszt jelentő második játéknapon. Itt már a játékosok megközelítették a 36 fizetős helyet, sajnos Bézsenyinek véget ért a versenye.

A harmadik napon aztán beért a mezőny a pénzbe, Boros is elvérzett az odáig vezető úton, peches partiban búcsúzott, fullal esett ki nagyobb full ellen, így üres kézzel volt kénytelen távozni Prágából.

Göncző azonban elérte a fizetős pozíciókat, ott viszont hamar kiesett, a 32. helyen zárt, amivel így is hatezer eurót nyert. Bajnokot majd csak szombaton avatnak, 22 játékosnak van még esélye a 206 ezer eurós fődíjra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik