Sport

A magyar világbajnok nagy visszatérésre készül

erdei-zsolt(960x640)(3).jpg (erdei zsolt, )
erdei-zsolt(960x640)(3).jpg (erdei zsolt, )

Egyre biztosabb, hogy Erdei Zsolt január 31-én, majd' egy év szünet után újra ringbe száll. Ha nagy meccset akar, ez az utolsó szalmaszál.

December 11-én azt írtuk, Erdei Zsoltot “falhoz állította” Lou DiBella – lesz meccs. Írtuk ezt az után, hogy novemberben világbajnokunk még cáfolta, hogy megegyezett volna a 2014. január 31-én Elvir Muriqi ellen esedékes meccs részleteiben a világ egyik leghíresebb promóterével. Holott már a plakátokat is kinyomtatták az ESPN Friday Night Fights keretében sorra kerülő meccsre…

A West Orange megyében, New Jerseyben, a Richard J. Codey Arenában megrendezésre kerülő eseményt ugyanakkor most a világ egyik legelfogadottabb mértékadó bokszlapja, a Fightnews portál kész tényként tálalja Erdei Zsolt visszatér című cikkében.

A portál felsorolja Erdei eredményeit és azt is leszögezi, hogy a magyar 2009-es Giacobbe Fragomeni elleni WBC trónfosztása óta viszonylag inaktív, és makulátlan mérlegét (33-1, 18 KO) is elvesztette 2013 márciusában Gracsev elleni elcsal “hakni” meccsen.

Azóta nem bokszolt… Most fog. Abban is biztosak vagyunk, hogy nem lesz karácsonyi nagy zabálás. Diszkréten, de gőzerővel készül már, mert ha valaha nagy meccsen akar még bunyózni, ez az utolsó esélye.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik