Sport

63 millió forintot nyert a két magyar zsugás

Poker(960x640)(12).jpg (póker)
Poker(960x640)(12).jpg (póker)

Elképesztően alakult az online hétvége, két magyar játékos is döntőzött a világ két leghíresebb versenyén, összesen pedig 292 ezer dollárt, közel 63 millió forintot nyertek.

Félelmetesen sikeres hétvégét zártak a magyar online zsugások, twirlpro és mayer1648 révén egy arany- és egy ezüstérmet is szereztünk a világ két legpatinásabb online pókerversenyén – írja a Poker.hu.

Azt már megszokhattuk, hogy minden hétvégén odateszik magukat a magyar online zsugások, de amit ezen a szombaton és vasárnapon műveltek, az valami elképesztő.

Két kiemelkedő eredmény is született, egyik szebb, mint a másik. Elsőként twirlpro győzelmét taglaljuk, aki a világ leghíresebb online versenyén, a PokerStars Sunday Millionján jutott döntőbe. 8 313 játékos indult el a 215 dolláros megmérettetésen, akik 1,63 millió dollárt dobtak össze a nyereményalapba.

A fináléban aztán twirlpro, aki egyébként Magyarország egyik legsikeresebb játékosa, senkinek nem adott esélyt, a győzelmet is megszerezte, amivel nem kevesebb mint 213 ezer dollárt, azaz 46 millió forintot nyert.

A PokerStars másik kiemelt tornáján, a Sunday Warm Upon ugyancsak fantasztikus eredményt ért el egy magyar játékos, igaz ő kevésbé ismert, mint az előbb említett twirlpro. Ő mayer1648, aki a negyedik helyen jutott be a szintén 215 dolláros verseny döntő asztalára.

Egészen öt főig kiegyenlített volt a küzdelem, amikor is átvette a vezetést magyar játékosunk, köszönhetően annak, hogy az ötödik helyen kiejtette a finálé legismertebb résztvevőjét, a brit brianm15-öt.

Ekkor a négy még versenyben lévő játékos alkut kötött egymással, aminek értelmében mayer1648-at 79 ezer dollár, kicsivel több mint 17 millió forint illette meg, míg a torna végén a második helyet szerezte meg.

A két magyar játékos összesen 292 ezer dollárt, átszámolva 63 millió forintot nyert.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik