Sport

11 magyar játékos jutott tovább az EPT Prágán

Poker(960x640)(12).jpg (póker)
Poker(960x640)(12).jpg (póker)

Máris lezajlottak a selejtezők az European Poker Tour Prága főversenyén, ahonnan 11 magyar játékos vívta ki a továbbjutást.

A Prágai Pókerfesztivál legnagyobb dobása, az EPT Prága selejtezői lezajlottak. Az 1/A és 1/B napokról végül összesen tizenegy magyar játékos jutott tovább – írja a Poker.hu.

Elképesztően nagy tömeg gyűlt össze a PokerStars által rendezett European Poker Tour Prága 5 300 eurós főversenyén. A tavalyi 864 fős rekordlétszám könnyedén dőlt meg, több mint ezer játékos indult ugyanis a Main Eventen. A pontos nevezők száma még nem hivatalos, ugyanis a második nap elejéig be lehet fizetni a tornára.

A magyar játékosok közül húszan jelentek meg a prágai Hilton Hotelben, a verseny helyszínén. Végül 11-en ki is vívták a továbbjutást az egyenes kieséses szakaszra.

A legtöbb zsetonnal Zsuffa Miklós zárt, rajta kívül még ott lehet a folytatásban Sólyom Nándor, Péntek Zsolt, Juhász Benjámin, Szabó Zoltán, Turmezey Péter, Markovits Ádám, Mayer Szabolcs, Tóth Béla, Róna Gergely és Szécsi Norbert is.

Az összesített élén az idei világbajnoki harmadik helyezett, Amir Lehavot áll. A második napot 548-an kezdhetik meg, akik már mind a fődíjért harcolhatnak tovább. Bár a szervezők nem adták ki a pontos díjazást, feltételezhető, hogy a fődíj meghaladja majd az egymillió eurót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik