Sport

Három magyar zsugás ért pénzbe az Eureka Prágán

Poker(960x640)(12).jpg (póker)
Poker(960x640)(12).jpg (póker)

Barbarics Tamás és Major Dániel fizetős helyeken zárta az Eureka Prága főversenyét, míg Gál Zoltán a legjobb 50 között továbbjutott.

Minden idők legnagyobb cseh versenyén, több mint 1 300 játékos között, három magyar zsugás zárt pénznyereménnyel – írja a Poker.hu.

Már most, a legelején rekordokat döntöget a Prágai Pókerfesztivál, melyen első kiemelt versenyként az 1 100 eurós Eureka Prága kerül megrendezésre. A hatalmas érdeklődés számokban is megmutatkozik, ugyanis 1 315 játékos ült asztalhoz a selejtezők során.

Rengeteg magyar zsugás is ellátogatott a cseh fővárosba, közülük kilencen vették sikerrel az első akadályokat. A második napon aztán a díjazott helyeket vette célba a még 396 fős mezőny, és mivel 191 főt fizettek, több mint kétszázan pénz nélkül maradtak.

Sajnos közöttük volt Barcsa Sándor, Horváth Endre, Magyar István, Molnár László, Stauder György és Szabó Zoltán is, ők üres kézzel távoztak, azonban három játékosunk fizetős helyekre ért.

A 189. pozícióban végzett Barbarics Tamás, ő 1 750 eurót nyert, míg Major Dániel a 161. helyet szerezte meg, ő pedig 1 850 eurót vehetett át a kasszánál.

Egyedüliként Gál Zoltán jutott tovább, a napvégi összesítés szerint a 16. helyen áll zsetonjaival. Mellette még 42-en reménykedhetnek a döntő asztalos szereplésben, amit a mezőny a harmadik játéknapon ér el. A fináléra csütörtökön kerül sor, amikor is eldől, hogy ki lesz a bajnok, és ki szerzi meg a 226 ezer eurós fődíjat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik