Sport

A ligautolsó ellen javított a Blazers

portland trail blazers (portland trail blazers)
portland trail blazers (portland trail blazers)

Meglepő vereségbe szaladt bele a Dallas, egy ponttal nyert a Denver.

Papírforma győzelmet aratott a Portland Trail Blazers az Utah Jazz ellen az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) hétfő esti játéknapján.

A Dallas Mavericks elleni kudarc után jobb ellenfél nem is jöhetett volna a nyugati főcsoport vezetőjének. A második és a harmadik negyedben megszerzett előnyüket megtartva, 11 pontos győzelmet arattak idegenben.

Dirk Nowitzki nem örülhetett győzelemnek
Fotó:AFP

A Dallas pont az ellentétes utat járta be, mint előző fordulóbeli riválisa. Egy bravúrgyőzelem után, meglepő vereségbe szaladtak bele Nowitzkiék a nem túl acélos Sacramento Kings ellen. A nyugati főcsoport utolsó előttije remek első és harmadik negyedbeli játékának köszönhetően nyert 15 ponttal.

Egy végletekig kiélezett összecsapáson egy pont döntött a Denver javára a Washington Wizards otthonában. Az első félidő után még öt pontos volt a Wall vezette hazaiak előnye, de a második játékrészt a vendégek nyerték hattal, így végül ők örülhettek.

Stephen Curry hiába dobott 43 pontot a Bobcats ellen, a Golden State négy ponttal, így is kikapott. A Clippers idegenben aratott újabb sikert, míg a Memphis két elbukott meccs után nyert az Orlando ellen.

Eredmények – NBA

Charlotte Bobcats – Golden State Warriors 115-111
Philadelphia 76ers – Los Angeles Clippers 83-94
Washington Wizards – Denver Nuggets 74-75
Memphis Grizzlies – Orlando Magic 94-85
Utah Jazz – Portland Trail Blazers 94-105
Sacramento Kings – Dallas Mavericks 112-97

Videó – A legszebb pillanatok tegnapról

Ajánlott videó

Olvasói sztorik