Sport

Bartha egyedüli magyarként a Concord Millionon

Poker(960x640)(12).jpg (póker)
Poker(960x640)(12).jpg (póker)

15 főre csökkent az osztrák főverseny, a Concord Million mezőnye, Bartha Ferenc révén egyetlen magyar játékos küzdhet tovább a 200 ezer eurós fődíjért.

A negyedik játéknapot rendezték az egymillió euró garantált Concord Millionon. Tíz magyar játékosból csak egy élte túl a küzdelmeket, ő Bartha Ferenc, aki már a legjobb 15 között van – írja a Poker.hu.

92 fős mezőnnyel folytatódott az 550 euró nevezési díjú, harmadszorra megrendezésre kerülő Concord Million. Tíz magyar zsugás próbálta meg felvenni a kesztyűt a környező országok legjobb játékosaival.

Sajnos nem sikerült jól a negyedik játéknap. Polner Attila, Mikulás István, Kiss László, Fehér Zsolt, Gedei Tibor, Gál Zoltán, Oláh József, Magyar István és a legnagyobb reménységünk, Stumpf András is távozni kényszerült.

Stumpf a harmadik helyről várhatta a küzdelmeket, de a csalódást keltő 32. helyen zárta végül a tornát, amiért azonban így is háromezer euró ütötte markát.

Egyetlen magyarként Bartha Ferenc folytathatja majd az ötödik napon, amikor is már a 200 ezer eurós bajnoki címért küzd meg az hátralévő 15 zsugás. Az élen az osztrák Stefan Raschbauer áll, míg Bartha a 12. pozíciót foglalja el a zsetonállások szerint.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik