Sport

Tíz magyar zsugás a 200 ezer euróért

eurókötegek (euró, )
eurókötegek (euró, )

Folytatódott a Concord Million főversenye Bécsben, tíz magyar pókeres jutott a száz közé, ők már mind a 200 ezer eurós fődíjért kártyázhatnak tovább.

Már mindenki biztos nyeremény tudatában ülhetett asztalhoz Bécsben, az egymillió euró garantált Concord Millionon. A magyar játékosok 24-en képviselték magukat, akik közül tízen jutottak a legjobb százba – írja a Poker.hu.

A harmadik játéknapot rendezték a Concord Million III főversenyén a bécsi Concord Card kaszinóban. A 195 fős mezőny tagjai abban a tudatban szállhattak harcba a kétszázezer eurós fődíjért, hogy már mindegyikük legalább 1 500 eurót nyert.

Természetesen az összes játékos minél nagyobb szeletet szeretett volna magának kiszakítani a nyereményalapból. Sajnos magyarjaink közül Tahin Péter, Hoffmann Tibor, Zsilkó Péter, Dolmányos Szilárd és Sas Szilárd is korán búcsúzott, ők mind az 1 500 euróval távoztak.

Később csatlakozott hozzájuk Vikor Dániel, Lascsik Imre, Balics Lászlóné, Tóth Richárd és Bagó Csaba is, ők 1 750 eurót tehettek zsebre, míg Fekete Attila, Vígh Péter és Csákányi Viktor kétezer euróval gazdagodott.

Végül 92-en jutottak tovább a negyedik napra, tíz magyar játékos lehet még ott a folytatásban. Stumpf András gyűjtötte közülük a legtöbb zsetont, ő egymillió egység fölé került, amivel a harmadik helyet foglalhatja el jelenleg a ranglistán.

Szintén megküzdhet a 200 ezer eurót érő bajnoki címért még Fehér Zsolt, Magyar István, Gál Zoltán, Kiss László, Polner Attila, Gedei Tibor, Mikulás István, Bartha Ferenc és Oláh József is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik