Sport

Nyert az A-Híd Szeged – fotók

Szoros és nagyon nehéz mérkőzésen, de behúzta a rendkívül fontos győzelmet az A-Híd Szeged VE, így továbbra is őrzi negyedik helyét a bajnokságban.

Az A-Híd Szeged VE ellenfele ezúttal a Lactiv-Vasas Plaket volt, akik bizakodtak a győzelemben, de nem tudtak felülkerekedni a szegedi csapaton.

Vincze Balázs együttese nehezen kezdte a 12. bajnoki fordulót, ugyanis hiába szerezte meg a vezetést, a Vasas még az első negyedben fordított. Szerencsére Juhász Zsolt góljával x-re mentettük az első nyolc percet. A második negyedben remekül védekeztünk, de a vezető gólra még várni kellett. Olyannyira, hogy végül a fővárosiak jutottak előnyhöz, így az első félidő hajrájában Szivós Márton mentette ismét döntetlenre a találkozót.

A szünet jót tett az A-Híd Szeged VE játékosainak, mert a második játékrészben már sokkal eredményesebbek voltak a támadások. A második félidőben vezettünkis, majd a negyedik negyed a Vasas egyenlített, de előbb Szivós szerezte meg a harmadik gólját, majd Steinmetz Ádám és Tóth Márton is betalált, Nagy Viktor pedig remekül védett, így a 8-6-os végeredménnyel be tudtuk magunknak írni a győzelmet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik