Sport

Ír fogadóiroda forgat filmet Rodman észak-koreai útjáról

dennis-rodman(960x640)(1).jpg (dennis rodman, )
dennis-rodman(960x640)(1).jpg (dennis rodman, )

A Paddy Power lesz a hivatalos szponzora a visszavonult amerikai kosaras, Dennis Rodman észak-koreai gálameccs körútjának.

Idén már harmadszor látogat el Észak-Koreába az extrém külsejéről is ismert, egykori Chicago Bulls kosaras, Dennis Rodman, aki fellép a diktátor, Kim Jong-Un születésnapi gálameccsén – írja a Poker.hu.

A karrierje során öt NBA bajnoki címmel és elképesztő mutatókkal rendelkező játékos igazi vezéregyénisége volt a 80-as évek végi Detroit Pistonsnak és a 90-es évekbeli Bullsnak. Mondhatni ő diktált a pályán, az volt, amit ő akart, persze ehhez olyan társak is kellettek, mint Scottie Pippen, vagy maga Michael Jordan.

Személyiségében talán nem is áll messze Kim Jong-Untól, akivel sokadjára találkoznak, míg Észak-Koreába harmadszor látogat el az agyontetovált és piercingekkel kirakott játékos.

Rodman december 18-án érkezik meg az országba, az utat pedig az ír fogadóiroda, a Paddy Power támogatja, amely egy dokumentumfilmet is forgat róla és a háromhetes tartózkodásáról.

Január 8-án, a koreai diktátor születésnapján gálameccsen vesz részt Rodman, míg tízedikén, korábbi NBA All-Star játékosokkal kiegészülve a koreai nemzeti csapat ellen szállnak harcba.

Rodman és Jong-Un már szinte közeli ismerősként találkoznak majd decemberben, főleg azok után, hogy Rodman egy februári, szintén gálameccset követően ezt mondta Jong-Unnak: „Egy életre szóló barátra leltem benned.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik