Sport

Egy év után ismét otthon nyertek a Jaguárok

jacksonville jaguars (jacksonville jaguars, )
jacksonville jaguars (jacksonville jaguars, )

Az NFL 14. hetének nyitómeccsén a Jacksonville Jaguars 27-20-ra legyőzte a csoportrivális Houstont.

A szezon előtt sokan Super Bowl közelébe várták a Houston Texanst, hiszen az elmúlt években révre ért a hosszadalmas munka és ütőképes gárda állt össze, ám idén semmi sem jött össze, a kezdő irányító pocsék teljesítményt nyújtott, a cseréi szintén, a védelem is buta hibákat követetett el, így véghajrához közeledve a Texans a liga legrosszabb alakulata.


Egy touchdown pillanata
Fotó: AFP

Pedig hetekkel ezelőtt még a lesajnált Jacksonville töltötte be ezt a szerepet, ám valami megváltozott a floridai együttesnél, és zsinórban harmadik meccsüket is megnyerték, pedig nemrég még nyílt titok volt, hogy a Jaguarsnál talán inkább beáldozzák ezt a szezont azért, hogy a draftról a lehető legjobb irányítót elhozzák, lehetőleg az első választás során.

Péntek hajnalban egyébként Chad Henne két touchdown-passzt is kiosztott, míg a klub ikonja, Maurice Jones-Drew 100 yard fölé került a futott yardokat illetően, ráadásul az elkapó Ace Sanders is dobott egy TD-t érő passzt, ez volt a mérkőzés legszebb jelenete.

A Jaguars mellesleg megszakított egy rossz sorozatot, hiszen 2012. november 25-e után tudtak ismét hazai pályán nyerni, több mint egy év után.

Eredmény – NFL, 14. hét

Jacksonville Jaguars – Houston Texans 27-20

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik