Sport

Péntekig lehet szavazni a sportcsillagokra

Michelisz Norbert (michelisz norbert, )
Michelisz Norbert (michelisz norbert, )

Kérdés, vajon Michelisz Norbert harmadszor is megszerzi-e a legnépszerűbb sportolónak járó közönségdíjat a Sportcsillagok Gálaestjén.

Idén ötvenhatodik alkalommal rendezik meg a Sportcsillagok Gálaestjét, melyen a hagyományoknak megfelelően a sportújságírók szavazatai alapján rangsorolják és díjazzák az év legkitünőbb sportolóit, edzőit és szövetségi kapitányait.

A rangos eseményen a szurkolók szavazataikkal segíthetik kedvencüket a legnépszerűbb sportoló cím elérésében. Erre már csak néhány napjuk maradt, a szavazás december 6-án zárul. A lista több mint gazdag, 200 magyar sportoló neve díszeleg rajta, akik az idei év felnőtt világ és Európa-bajnokságain, Világjátékokon és a Bajnokok Ligájában értek el kiemelkedő eredményt egyéniben vagy csapatban.

A hetek óta zajló játékban hétről hétre változott az élen a helyzet, Szívós Márton és Nagy Viktor kapták el legjobban a rajtot, de egy hét útán Hosszú Katinka kapaszkodott fel a lista tetejére, hogy tőle Michelisz Norbert vegye át a vezetést. Azóta is ‘dúl kettejük csatája.


Az elmúlt két év nyertese

A kitűnő autóversenyző az elmúlt két év győztese, de Hosszú Katinka a ‘falhoz közeledve’ visszatámad, bevetetette facebook oldalának rajongótáborát is, akik több tízezren vannak.. Vajon kinek maradt több tartalékja a hajrára?

A top 5: Michelisz Norbert, Hosszú Katinka, Nagy Viktor, Szivós Márton, Szilágyi Áron.

Továbbra is a facebook.com/sportcsillagok oldalon lehet szavazni.

A közönségszavazás keretében tíz szerencsés szurkoló értékes nyereménnyel gazdagodik. Közjegyző jelenlétében sorsolnak ki:

1. Egy kétszemélyes VIP-jegyet a december 19-i gálaműsorra és vacsorára.

2. Egy 100 000 forint értékű wellness ajándékutalványt.

3. Egy 50 ezer forint értékű wellness ajándékutalványt.

4. Hat darab adidas ajándékcsomagot.

A népszerűségi verseny győztese december 19-én, a Sportcsillagok Gálaestjén veszi majd át a díját, a Duna Televízió élő közvetítésének keretében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik