Sport

Szép eredmények az online póker hétvégéről

dollár (dollár, )
dollár (dollár, )

Négy magyar játékos is döntőzni tudott a hétvégén online pókerversenyeken, összesen ötvenezer dollárt, nagyjából 11 millió forintot nyertek.

A magyar online póker öreg motorosai szállították a szép eredményeket az online hétvégén. Szusza, Bélabácsi, Luigi és Breeth összesen ötvenezer dollárt nyertek a PokerStarson és a Full Tilt Pokerenírja a Poker.hu.

A legnagyobb pénzt a szegedi „szusza84” kaparintotta meg, aki a PokerStars Sunday 2nd Chance versenyén jutott be döntő asztalra, ahol a negyedik helyen végzett, és amiért 19 ezer dollárt kapott.

Őt követte eredményességben az a „breeth”, aki a Full Tilt Poker nagy versenysorozatán, az FTOPS-n finálézott. Végül a hatodik hely jelentette számára a végállomást, ami így is 17 ezer dollárt ért számára.

Az egyetlen magyar tornagyőzelmet a hétvégéről „Bélabácsi” szállította, aki a 215 dolláros No Limit Hold’em versenyen szerezte meg a bajnoki címet. Az aranyérem mellé 10 ezer dollár jutalom is járt.

Az érdekessége ennek a versenynek, hogy a negyedik helyen szintén egy magyar, de máltai színekben játszó zsugás, mégpedig „Luigi da BP” végzett, és aki 4 ezer dollár kapott szerepléséért.

A négy magyar tehát összesen 50 ezer dollár kaparintott meg nyereményben az online hétvégén, ez picivel több mint 11 milliót jelent forintban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik