Sport

Súlyos pofonba szaladt bele az Eger

Gerendás György (gerendás györgy, )
Gerendás György (gerendás györgy, )

A ZF-Eger férfivízilabda-csapata hazai környezetben kapott ki 11-5-re a spanyol Barcelonetától a Bajnokok Ligája csoportkörében.


Gerendás György csalódottsága érthető, gyengén játszott az Eger
Fotó: MTI

A Bajnokok Ligája csoportkörében mindössze egy magyar csapat szerepel, a ZF Eger, amely egy hazai vereséggel kezdett a Pro Recco ellen. Az a párharc nüánszokon múlt, szerda este pedig itt volt a lehetőség a javításra a Barceloneta ellen, amelyben ott volt Szirányi Balázs is.

Az első gólt a vendégek szerezték, majd ugyan fordított a magyar bajnok, az első nyolc perc végén ismét a spanyolok vezettek. Innentől kezdve az Eger sem a második, sem a harmadik negyedben nem tudott gólt dobni, mire Kevin Graham végre betalált, addigra már 9-4-re vezettek Szirányiék… A vége egy kijózanító, 11-5-ös vereség lett.

Mivel a hevesiek két hazai zakóval kezdtek, így a folytatásban nagy bravúrokra is szüksége lesz, ha tovább akar jutni a csoportjából. Nem lesz könnyű, főleg, hogy legközelebb a Jug Dubrovnik otthonában vendégszerepel az Eger december 18-án.

“Ezt a teljesítményt nem lehet értékelni…Ennyire dekoncentráltnak, fásultnak, akarat nélkülinek még nem láttam a csapatomat” – mondta csalódottan Gerendás.

Eredmény – Bajnokok Ligája

ZF-Eger – CNA Barceloneta (spanyol) 5-11 (3-4, 0-1, 0-4, 2-2)
a magyar csapat góldobói: Bátori 2, Salamon, Graham, Kovács 1-1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik