Sport

Rég láttunk ilyen szép mentést

Montreal Canadiens (montreal canadiens, buffalo sabres, )
Montreal Canadiens (montreal canadiens, buffalo sabres, )

Négy meccs után nyert újra a Minnesota, gólképtelen maradt a Philadelphia az észak-amerikai jégkorong bajnokság (NHL) aktuális játéknapján.

A keleti főcsoportban kimondottan jól teljesítő Montreal Canadiens a hullámzó teljesítményt nyújtó New Jersey Devils gárdáját fogadta.

A találkozó nagyon kiélezett csatát hozott, hol az egyik, hol a másik csapat vezetett. A mérkőzés talán legemlékezetesebb momentuma az volt, amikor P. K. Subban a kapusán átjutó korongot a gólvonalról még ki tudta piszkálni az ütőjével, így a Devils nem tudott egyenlíteni a harmadik harmad elején. A folytatásban azonban jött Ryder és az ördögök egalizáltak. A meccset végül a Montreal nyerte, köszönhetően Galchenyuk góljának.

A Canadiens végül nyerni tudott
Fotó: AFP

A Minnesota Wild szerette volna elkerülni zsinórban ötödik zakóját. Ez végül összejött a hazaiaknak, mert a Flyers képtelen volt bevenni Harding kapuját, a záró harmad elején szerzett két gyors gól pedig a hőn áhított sikert jelentette a Wildnak.

A St. Louis Blues hiába hajrázott óriásit, nem sikerült ledolgoznia háromgólos hátrányát a Los Angeles Kings ellen, így pont nélkül maradtak.

A Winnipeg Jets Olli Jokinen duplájának és remek harmadik harmadának köszönhetően idegenben ütötte ki a New York Rangers együttesét.

Eredmények-NHL,alapszakasz

Montreal Canadiens – New Jersey Devils 3-2
Minnesota Wild – Philadelphia Flyers 2-0
Los Angeles Kings – St. Louis Blues 3-2
New York Rangers – Winnipeg Jets 2-5

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik