Sport

Milliókat kaszáltak a magyar pókeresek

Poker(960x640)(12).jpg (póker)
Poker(960x640)(12).jpg (póker)

Egy újabb kiemelkedő online napot zárt két magyar játékosunk is. „Noirduck” 24 ezer, míg „twirlpro” 21 ezer dollárt nyert.

Szombaton este a Full Tiltennoirduck” 24 ezer dollárt kaszált, míg „twirlpro” a PokerStarson nyert 21 ezer dollárt – írja a Poker.hu.

Egyszerűen nem tudnak hibázni a magyar online zsugások, és napról napra szállítják a szebbnél szebb eredményeket. A PokerStars 215 dolláros Weekly Turbo No Limit Hold’em tornáján menetelt egészen az első helyig hazánk egyik legjobb játékosa, mégpedig a kacifántos nevű „twirlpro”.

557 induló között szerzett aranyérmet a tornán, a virtuális medál mellé még 21 ezer dollárt is zsebre tehetett. Szintén nagyszerű eredményt ért el a Full Tilt Poker termében a magyar „noirduck”, aki az FTOPS versenysorozat 16-os számú eseményén jutott be döntő asztalra.

Sajnos az 1 050 dollár nevezési díjú No Limit tornán nem sikerült neki a top fizetős helyeket elcsípnie, a hatodik pozíció jelentette számára a végállomást, de így is 24 557 dollár ütötte markát.

A két magyar játékos szombati teljesítményével összesen 45 500 dollárt nyert, ami átszámítva kicsivel több mint tízmillió forint.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik