Sport

Magyar részsikerek Bécsben

póker (póker, )
póker (póker, )

A Concord Million főversenyén az 1/C játéknapot rendezték pénteken, az eddigi 16 magyar továbbjutóhoz további hét játékos csatlakozott.

Európa legnépesebb pókerversenyeként vonult be tavaly a történelembe a Concord Million, melyet idén újra megrendeznek. A magyar játékosok eddig remekül menetelnek, összesen ugyanis 23-an jutottak tovább a selejtezőkből – írja a Poker.hu.

Az 1/C játéknappal folytatódott az 550 euró nevezési díjú Concord Million főversenye. Öt osztrák városban, Bregenzben, Innsbruckban, Kufsteinben, Salzburgban és Bécsben rendeztek selejtezőket.

A magyarok természetesen a földrajzi közelség miatt kivétel nélkül Bécsben próbálkoztak, és szerencsére több mint inkább kevesebb sikerrel.

Hét játékosunk csatlakozott ahhoz a 16-hoz, akik már az előző két selejtező napon kvalifikálták magukat a folytatásra. A legtöbb zsetont közülük is Gyuk Zsolt gyűjtötte, ő egyébként az összesített állás top 10-ébe is befér jelenlegi állásával.

Szintén továbbjutott még Mikulás István, Oláh József, Fehér Zsolt, Krencz Balázs, Polner Attila és Lascsik Imre. Szombaton az 1/D nappal zárulnak a selejtezők, a második napot december 6-án rendezik majd, míg a döntőre 8-án, azaz jövő hét vasárnap került sor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik