Sport

16 magyar játékos jutott tovább a Concord Millionon

póker (póker, )
póker (póker, )

Rendkívül sikeres selejtező napokon vannak túl a magyar játékosok a Concord Million főversenyén, ugyanis eddig 16-an kvalifikálták magukat az egyenes kieséses szakaszra.

Lezajlott az első két selejtező játéknap az osztrák versenyen, a Concord Millionon, melyen a magyar játékosok is észrevetették magukat, összesen 16-an jutottak tovább – írja a Poker.hu.

Bécsben két, míg Bregenzben egy helyszínen zajlottak eddig selejtezők az 550 euró nevezési díjú, egymillió euró garantált versenyen, a harmadszorra megrendezésre kerülő Concord Millionon.

Az 1/A napon 134 játékos közül 30-an élték túl a küzdelmeket, köztük hét magyar játékos, míg az 1/B napon 162 zsugás ült asztalokhoz, a 45 továbbjutó között itt pedig már kilenc magyar volt.

A legeredményesebben eddig Tóth Richárd, hazánk leghíresebb játékosa teljesített. A PokerStars profi csapatát erősítő kártyás 209,100 zsetonnal az összesített harmadik helyén áll jelenleg.

Szintén ott lehet majd a második napon Balics Lászlóné, Fekete Zoltán, Csákányi Viktor, Nyuli Ferenc, Ézsi istván, Darányi Tamás, Mergl Attila, Tahin Péter, Bézsenyi László, Kiss László, Hoffmann Tibor, Skoda Milán, Dolmányos Szilár, Solymosi Szabolcs és Zsikló Péter is.

A magyar játékosok száma remélhetőleg még tovább fog nőni, ugyanis még két selejtező napot rendeznek, és majd csak utána ül össze a teljes mezőny, és száll harcba az értékes nyereményekért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik