Sport

Sorel Mizzi nyerte a PartyPoker Premier Ligát

kártya póker (póker)
kártya póker (póker)

Véget értek a küzdelmek a PartyPoker Premier Ligájában, melynek végén a kanadai Sorel Mizzi emelhette magasba a győztesnek járó trófeát.

A selejtező körök után a finálét is dominálta Sorel Mizzi, így a kanadai játékos megérdemelten szerezte meg a győzelmet és a 466 ezer dolláros fődíjat a PartyPoker Premier Ligájában írja a Poker.hu.

Brian Rast, Scott Seiver, Jason Koon, Dan Colman, Sorelm Mizzi és Jeff Gross játszhatták a hatfős döntőt a PartyPoker 125 ezer dollár nevezési díjú Premier League bajnokságán.

Az izgalmas tornán a póker legnagyobb sztárjai vettek részt meghívásos alapon, így a közönség igazán nagy csemegére számíthatott. Nem is okoztak csalódást a neves zsugások. Elsőként a fináléban Rast távozott, majd őt követte Koon és Seiver.

A párbaj a rendkívül impozáns teljesítményt nyújtó Colman peches kiesésével alakult ki, amit végül Gross és Mizzi játszhattak, utóbbi 9-1-hez arányú vezetés birtokában várta a végső ütközetet.

Itt már a nagy csata elmaradt, a kanadai Mizzi flössel verte meg ellenfele dámapárját, és szerezte meg a bajnoki címet. 466 ezer dollárt kapott a győzelemért, míg Gross 266 ezer dollárral gazdagodott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik