Sport

Fájó pofont kapott a Kaposvár

roplabda(2)(960x640)(2).jpg (röplabda, )
roplabda(2)(960x640)(2).jpg (röplabda, )

Kettős vereséggel búcsúzott a férfiröplabda Challenge Kupa selejtezőjének második fordulójában a Fino Kaposvár együttese.

A magyar bajnok és kupagyőztes Kaposvár ugyan 3-0-ra kikapott a három héttel ezelőtti odavágón a Holding Graz ellen, titkon abban bíztak a somogyi városban, hogy sikerül kiharcolni a továbbjutást. Főleg, hogy az osztrákoknál vállsérülése miatt nem léphetett pályára a korábbi magyar válogatott Mózer Zoltán.

Demeter György tanítványai ennek megfelelően jó játékkal nyerték az első játszmát, a folytatás azonban már nem a hazaiak szája íze szerint alakult. A második szett még szoros volt, de 21-22-nél két elhibázott magyar támadás kellő löketet adott a vendégeknek az egyenlítéshez. Innentől kezdve a Fino Kaposvár már csak futott az eredmény után, 1-3, kettős vereség és búcsú lett a vége.

A hölgyek részéről örömtelibb híreink vannak: a Vasas és a Gödöllő is kettős győzelemmel jutott a legjobb 32 közé a női röplabda Challenge Kupában, a selejtező második fordulójának szerdai visszavágóin előbbi a finn LP Kangasala otthonában diadalmaskodott, utóbbi pedig hazai környezetben az osztrák TSV Hartberg együttesét győzte le.

Eredmény – röplabda, Challenge Kupa

Férfiak, selejtező, 2. forduló, visszavágó:

Fino Kaposvár-Holding Graz (osztrák) 1-3 (18, -23, -17, -18)
Továbbjutott: a Holding Graz kettős győzelemmel.

Nők, Challenge Kupa, selejtező, 2. forduló, visszavágók:

LP Kangasala (finn)-Vasas Óbuda 1-3 (21, -17, -20, -23)
Továbbjutott: a Vasas, kettős győzelemmel.

TEVA Gödöllő – TSV Hartberg (osztrák) 3-0 (18, 15, 18)
Továbbjutott: a Gödöllő, kettős győzelemmel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik