Sport

Megállíthatatlan a Blazers és a Suns

portland-trail-blazers(210x140)(1).jpg (portland trail blazers)
portland-trail-blazers(210x140)(1).jpg (portland trail blazers)

Egészen elképesztő sorozatot produkál a portlandi és a san antonio-i gárda, sorozatban 11 meccset nyertek meg az NBA-ben.

Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságának (NBA) aktuális játéknapja is tartogatott érdekességeket.
A 10 meccses győzelmi szériában lévő Portland Trail Blazers a New York Knicks gárdáját fogadta. A hazaiak megnyugtathatónak mondható 17 pontos előnyt építettek ki a félidőre, így az is belefért, hogy az utolsó két negyedet 6 ponttal elbukják. A Knicks vezére, Carmelo Anthony hiába dobott 34 pontot, amivel a mezőny legeredményesebb játékosa volt, a győzelemhez ez is kevés volt.

A Portlandhez hasonlóan nagyszerű formában lévő San Antonio Spurs a nem túl acélos New Orleans Pelicans ellen próbálta meg folytatni kiváló sorozatát. A hazaiak remek csapatjátékot produkáltak, hiszen kiemelkedő teljesítmény nem volt, de mindenki hozzátett pár pontot az újabb győzelemhez.

Ismét csapata vezére volt
Fotó:AFP

A liga talán legjobb játékosa, LeBron James ismét kitett magáért. A Miami Heat sztárja ezúttal 35 ponttal járult hozzá csapata Phoenix Suns elleni győzelméhez.

Egy kisebb megtorpanás után már a harmadik egymást követő sikerét aratta az Indiana Pacers. George és Hill egyaránt 26 pontot dobott a Minnesota Timberwolvs ellen. A Pacers 14 pontos győzelmével 13-1-es mutatóval áll a keleti főcsoportban.

Továbbra sem megy a Chicago Bullsnak. A bikák hiába mentették hosszabitásra a nyugati főcsoport utolsója elleni találkozót, a Utah Jazz végül legyőzte őket.

Eredmény-NBA

Charlotte Bobcats – Boston Celtics 86-96
Indiana Pacers – Minnesota Timberwolves 98-84
Detroit Pistons – Milwaukee Bucks 113-94
Miami Heat – Phoenix Suns 107-92
Memphis Grizzlies – Houston Rockets 86-93
Dallas Mavericks – Denver Nuggets 96-110
San Antonio Spurs – New Orleans Pelicans 112-93
Utah Jazz – Chicago Bulls 89-83 – hosszabítás után
Portland Trail Blazers – New York Knicks 102-91

Videó – A Heat győzelme:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik