Sport

Idegenben gáláztak a 49-esek

San Francisco 49ers (San Francisco 49ers)
San Francisco 49ers (San Francisco 49ers)

A Washington szinte esélytelen volt hazai pályán a San Francisco ellen az NFL-ben, csúnya vereség is lett a vége.

Az amerikaifutball-bajnokság (NFL) hétfő esti rangadóján egy rossz és egy még rosszabb formában lévő csapat találkozott. A hazai pályán játszó Washington Redskins legutóbbi négy meccséből csak egyet nyert meg, azt is hosszabításban, ráadásul katasztrofálisnak mondható 3-7-es mérleggel állt. A San Francisco 49ers is bukott a legutóbbi két meccsén, igaz talán nekik az még belefért, hiszen, így hat győzelemmel és négy vereséggel rendelkeztek.

Az első negyedben Colin Kaepernick passzából Anquan Boldin ért el TD-t, amivel vezettek a 49-esek. A nagyszünet előtt Dawson egy field góllal tovább növelte a San Francisco előnyét, de a hazaiak Kai Forbath két mezőnygóljával kapaszkodtak.

A második félidő elején Boldin újra megvillant, majd Vernon Davis is szerzett egy touchdownt, amivel már 24-6-ra vezettek a vendégek.

A záró negyedben sem jött össze a pontszerzés a Robert Griffin vezette támadóegységnek, ráadásul Dawson szinte a világ végéről, 49 yardról belőtte a hárompontos kísérletet, végleg földbe döngölve ezzel a vendéglátókat.

Eredmény-NFL, 11. forduló

Washington Redskins – San Francisco 49ers 6-27

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik