Sport

Eszméletlen táncpárbaj a kosármeccsen – videó

Az NBA-meccs kamerája rögzítette a pufi kisfiú és a jegyszedő döbbenetes produkcióját.

Igazi zseniket mutatott be az amerikai kosármeccseken előszeretettel bevetett dance cam, azaz a lelátókon táncoló szurkolókat vevő kamera.

A Detroit Pistons és a New York Knicks összecsapásán történt az eset; a főszereplők: egy jegyszedő és egy kisfiú. A videón az első pillanatokban sok lelkes, de közepes képességű táncost láthatunk, majd a 25 másodpercben feltűnik Ő.

Igen, a piros pólós pufi kissrác. Megörül, hogy viszontlátja magát a kivetítőn, és azonnal el is kezdi produkálni magát. Már az első pillanatokban látható, hogy nem mindennapi tehetséggel állunk szemben; a körülötte ülők bíztatására a vigyori húsgolyóból egyre inkább előjön a funky-király.

Utána feltűnik a stadion alkalmazottja, aki felveszi a versenyt a főhőssel és vad mellizom-ugráltatásba kezd. Innentől igazi párbaj következik, a kamera felváltva mutatja a kisfiút és a jegyszedőt, akik egyre intenzívebb és egyre zseniálisabb mozdulatokkal rázzák magukat; de minden további szó felesleges, jó szórakozást kívánunk a lelátó Travoltáihoz!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik