Sport

Eredményes hétvégén vannak túl online zsugásaink

póker (póker, )
póker (póker, )

Elképesztően sikeres hétvégét zártak a magyar online játékosok. Csak a PokerStarson több mint kilencvenezer dollárt nyertek ugyanis kártyásaink.

Hat döntő asztalos szereplés mellett egy győzelem is született magyar részről a PokerStarson a hétvége folyamán. Mindösszesen pedig kilencvenezer dollárt kaszáltak remek játékkal zsugásaink – írja a Poker.hu.

A legnagyobb nyereményt patrik2003 tehette zsebre, aki hatalmas mezőnyön, több mint ötvenezer játékoson verekedte keresztül magát a 11 dolláros Sunday Storm versenyén. Végül a második helyen végzett, amivel 27 ezer dollárt nyert.

Őt követi eredményességben lambika90, aki szintén egy tizenegy dolláros tornán szerzett második helyet, az ő nyereménye 16 ezer dollár. A PokerStars Hotter 33 versenyén két magyar is bejutott a kilencfős fináléba, sajnos azonban egyiküknek sem sikerült győzelmet szerezni. Alkukötés után dismarc és goroghee is nyolc-nyolcezer dollárt tehetett zsebre.

A hétvége egyetlen magyar bajnoki címe CloverZone nevéhez fűződik, aki a MicroMillions versenysorozatának 99-es eseményén 21 ezer ellenfelet legyűrve szerezte meg a győzelmet és a velejáró hatezer dolláros fődíjat.

Szintén szép eredménnyel zárt GASpeer a Sunday Millionon, a 14. helyen hatezer dollárt kaszált, míg a másik patinás PokerStars tornán, a Sunday Warm-Upon birs320 a 12. helyen négyezer, steve3331 a 13. helyen háromezer dollárt nyert.

Utoljára, de nem utolsó sorban említést kell tenni asz23-ról, aki egy hatodik helyet csípett meg a The Bigger 55 versenyén és 8 500 dollárt nyert, valamint GrabYaGun-ról is, aki ezüstérmet szerzett egy háromdolláros tornán, ami hatezer dollárt hozott neki a konyhára.

A magyar játékos remekül teljesítettek tehát a hétvégén, több mint kilencvenezer dollárral, átszámolva nagyjából húszmillió forinttal gazdagodtak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik