Sport

Csodát tett a New England Patriots

Tom-Brady(650x433)(1).jpg (tom brady, )
Tom-Brady(650x433)(1).jpg (tom brady, )

A Pats hazai pályán győzte le hosszabbításban a Denver Broncost úgy, hogy a félidőben még 24-0-s hátrányban volt.

Tom Brady még mindig képes mindenkit meglepni. A sérülésektől sújtott, amúgy is meggyengült New England Patritos magyar idő szerint hétfőn hajnalban fogadta a Denver Broncost, ami már csak amiatt is érdekes összecsapásnak ígérkezett, mert a vendégek irányítója nem más, mint Peyton Manning.

Ahogyan azt sejteni lehetett, a denveri támadóalakulat az első félidőben felőrölte a bostoniak védelmét, 0-24 volt az állás, nem úgy festett, hogy itt még lehetne keresnivalója a Patsnek. Ekkor jött Brady, akinek vezérletével a New England fordítani tudott 31-24-re, ám egy Manning 11 yardos TD-passza után egál lett az állás, jöhetett a hosszabbítás.


Tom Brady ismét villogott
Fotó: AFP

Ez sem volt egy egyszerű menet, mind a két oldalon akadt elszúrt támadás, majd egy hazai punt után a vendégek egyik játékosa, Tony Allen hozzáért a labdához, amely tovább pattogott és a Patriotsot erősítő Nate Ebner rá tudott vetődni az ellenfél 13 yardos vonalán. Ekkor érkezett Stephen Gostowski és bevágta a field goalt, a New England 24 pontos hátrányból fordítva nyerte meg a mérkőzést. Brady 344 yardot passzolt össze, három átadása is touch downnal zárult, míg Manninget sikerült 150 yardon, két TD-átadáson és egy eladott labdán tartani.

A korábban zsinórban kilenc mérkőzést is megnyerő Kansas City Chiefs zsinórban második vereségébe szaladt bele, a San Diego Chargers 41-38-ra győzött idegenben.

Eredmények – NFL, alapszakasz

Cleveland Browns–Pittsburgh Steelers11–27
Detroit Lions–Tampa Bay Buccaneers21–24
Green Bay Packers–Minnesota Vikings26–26 – hosszabbítás után
Kansas City Chiefs–San Diego Chargers38–41
St. Louis Rams–Chicago Bears42–21
Miami Dolphins–Carolina Panthers16–20
Baltimore Ravens–New York Jets19–3
Houston Texans–Jacksonville Jaguars6–13
Arizona Cardinals–Indianapolis Colts40–11
Oakland Raiders–Tennessee Titans19–23
New York Giants–Dallas Cowboys21–24
New England Patriots–Denver Broncos34–31 – hosszabbítás után

Ajánlott videó

Olvasói sztorik